dekbed kopen online

Dekbedden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
 1. Synthetisch dekbed Moonlight
  Rating:
  0%
  Vanaf € 30,00
  Op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Knus onder het dekbed? Kopen doet u bij De Matrassengigant

Fris in de zomer, maar heerlijk warm in de winter. Zo hebt u uw nachtrust het liefst. De temperatuur zal voornamelijk bepaald worden door uw dekbed. Een goed geventileerd dekbed zal dus een grote invloed hebben op uw slaap. Een dekbed kopen, dat hangt volledig van uw persoonlijke voorkeur af. Wij sommen alvast enkele tips op die u kunnen helpen bij uw keuze. Toch nog twijfels? Contacteer ons via de live chat of kom langs in een van onze filialen. Wij helpen u graag.

Het juiste dekbed kiezen

De keuze van uw dekbed hangt volledig af van wat u zelf aangenaam vindt. Bij de volgende elementen kunt u best rekening houden bij een dekbed kopen.

Soort vulling

De vulling zorgt er niet enkel voor dat u knus en warm kunt slapen, maar ook bijdragen tot uw slaapcomfort.

 • Katoen: een katoenen vulling is ideaal in de zomer. Het materiaal zorgt voor een goede circulatie van de warmte en zal de warmte minder snel vasthouden. Met een katoenen dekbed slaapt u in de zomer als een roosje.
 • Dons: bestaat uit veren van voornamelijk ganzen en eenden. Het is de bekendste dekbedvulling omdat dons de warmte uitstekend vasthoudt. Daarnaast is het in de zomer ook heel licht en laat het transpiratie door.
 • Synthetisch: deze vulling bestaat uit holle en microvezels. Ideaal dus voor slapers met allergieën voor katoen of veren.

Warmteklassen

Dekbedden zijn er in vier klassen:

 • Klasse 1: deze klasse bevat de dikste dekbedden, maar ook de zwaarste. Dit is een heel warm dekbed. De ideale klasse voor slapers die het snel koud hebben!