boxspring bed kopen online

Elektrische boxsprings met opbergruimte

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
 1. Elektrische boxspring flex met opbergruimte
  Rating:
  0%
  Vanaf € 1.649,00
  Op voorraad
 2. Stel zelf samen
  Elektrische Boxspring Roma met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.299,00
  10 tot 20 dagen
 3. Stel zelf samen
  Elektrische boxspring Bologna met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.415,00
  10 tot 20 dagen
 4. Stel zelf samen
  Elektrische boxspring Milaan met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.415,00
  10 tot 20 dagen
 5. Stel zelf samen
  Elektrische boxspring Turijn met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.415,00
  10 tot 20 dagen
 6. Stel zelf samen
  Elektrische boxspring Firenze met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.415,00
  10 tot 20 dagen
 7. Stel zelf samen
  Elektrische boxspring Napels met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.529,00
  10 tot 20 dagen
 8. Stel zelf samen
  Elektrische boxspring Toscane met opbergruimte
  Rating:
  0%
  € 2.529,00
  10 tot 20 dagen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Elektrische boxspring met opbergruimte kopen online

Steeds meer mensen willen een elektrische boxspring met opbergruimte kopen online. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Dankzij de samenstelling staat een boxspring garant voor luxueus slaapcomfort. Het onderstel of de box is gevuld met veren en zorgt voor de nodige ondersteuning van uw lichaam terwijl u slaapt. Bovenop de box komt een matras (koudschuim, traagschuim, latex …) en eventueel een extra dekmatras of topper voor extra comfort. Het is deze gelaagde opbouw die u het ultieme slaapcomfort biedt: voor elke laag kunt u de keuze maken die zo goed mogelijk aansluit bij uw lichaam en uw gewicht perfect verdeelt over het geheel.

En breekt u weleens een lat van uw lattenbodem? Ook dat is verleden tijd met een boxspring bed. Met een boxspring koopt u alles voor uw slaapcomfort in één stuk. Het gevolg? In zijn totaliteit is een boxspring goedkoper dan een standaard bed met lattenbodem. Een boxspring is bovendien stevig en duurzaam. En de beklede afwerking? Die kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en interieur.

Praktisch én comfortabel

Een boxspring met opbergruimte combineert twee elementen die uw slaapkamer meerwaarde bieden: een hoogst comfortabel bed én extra opbergruimte voor bijvoorbeeld bedlinnen, donsdekens of kleding en schoenen die u minder vaak draagt. Kiest u voor een elektrische boxspring met opbergruimte? Dan kiest u bovendien voor optimale afstelling van de bodem aan uw lichaam. Zo kunt u uw bed aanpassen om de meest comfortabele slaappositie te zoeken. Of wat dacht u ervan om voor het slapengaan de meest aangename houding aan te kunnen nemen om tot rust te komen met een boek of uw favoriete serie? Enkele drukken op de toetsen van uw verstelbare boxspring en u kunt languit ontspannen. Voeten omhoog en chill! Hebt u rugklachten? Ook dan kunt u baat hebben bij afstemming van de stand van uw bed aan uw fysieke noden. Onze experts geven u in dat geval graag de nodige toelichting.

De beste investering is de investering in een bed!

Uw slaap is goud waard. Zonder goede nachtrust functioneert u maar op halve kracht. Wilt u een elektrische boxspring met opbergruimte kopen online? Bij De Matrassengigant bent u aan het juiste adres voor advies op maat van uw slaapwensen en een ruim aanbod matrassen, boxsprings, toppers, bedden … Ons doel? Dé slaapoplossing aanbieden - voor ieder budget én voor iedere stijl!