Kasten op maat

Wij bouwen uw kasten op maat van uw interieur

Kasten op maat kopen online bij De Matrassengigant

Een bed of boxspring in uw slaapkamer is uiteraard het meest essentiële meubelstuk van uw slaapkamer. Maar natuurlijk hebt u ook een plek nodig voor al uw spullen, van kleding tot beddengoed. Daarnaast wilt u misschien ook uw collectie schoenen opbergen in uw slaapkamer. Welke spullen u ook allemaal een plaatsje wenst te geven, bij De Matrassengigant kunt u kasten op maat kopen online. Wij tekenen uw volledige slaapkamer in 3D: dressing, kleerkast, nachttafel, bed of boxspring … Alles krijgt een plaats in 3D, waarbij we rekening houden met de oppervlakte en afmetingen, logische indeling, het gewenste aantal kasten, ... U bepaalt, wij sturen bij indien u dat wenst. Zo ontwerpen we samen uw droomslaapkamer. Onze tekening bezorgen we aan een van onze vaste schrijnwerkers, die na afspraak langskomt om alles na te meten. Daarna gaat hij aan de slag om uw kasten op maat te maken. Volledig zoals u het wenst.

dressing op maat

Dressing of kleerkast op maat

Eén plek voor al uw kleding, het is een luxe die zorgt voor rust, in uw slaapkamer én in uw hoofd. Creëer overzicht met maatwerk volgens uw opbergbehoeften, exact hoe u het wilt. Wilt u een dressing of kleerkast volledig op maat van uw spullen? Wij helpen u graag!

Informeer naar uw kast op maat

Inbouwkasten

Wilt u een kast onder de trap, langs de dakhelling of rond een speciale hoek in uw (slaap)kamer? Een inbouwkast is de ideale oplossing. Bepaal zelf de afmetingen, kies uw stijl en benut alle beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk met uw inbouwkast op maat.

Vraag een offerte aan
inbouwkast op maat
maatwerk kasten

Maatkasten en andere meubels

Ook in andere ruimtes in uw woning kunnen praktische meubels op maat de ideale toevoeging aan uw interieur zijn. Bij ons kunt u terecht voor allerlei oplossingen op maat van uw woning. Wij gaan graag aan de slag om uw woning slim én stijlvol in te richten, volledig volgens uw wensen en budget.

Contacteer ons voor een offerte op maat

Ook uw partner voor een matras op maat!

Bij De Matrassengigant kunt u niet alleen terecht voor kasten op maat kopen, maar ook voor matrassen op maat van uw lichaam en behoeften! Hebt u een matras op maat nodig? Zoekt u de perfecte matras voor uw lichaam? Onze experts begeleiden u graag om de juiste matras te vinden. Er zijn immers verschillende soorten matrassen, en wellicht weet u zelf eigenlijk niet welk type het beste aansluit bij uw behoeften. Ligt u liever zacht of hard of ergens tussenin? Hebt u het graag goed warm terwijl u slaapt? Of is het best dat uw matras goed ventileert omdat u het snel warm hebt? Hebt u rug- of nekklachten? De antwoorden op deze en andere vragen bepalen welke matras u best kiest voor optimale nachtrust.

Alles voor uw slaapkamer

Bij De Matrassengigant kunt u niet alleen kasten op maat kopen online. U vindt in ons ook de perfecte partner voor boxsprings, toppers, bedden, slaapkamersmeubels, bedtextiel en bedbodems. Wij beschikken over een ruim assortiment, waaronder verschillende (Belgische) topmerken, zoals Velda en Van Landschoot matrassen. Onze missie? Uw slaapcomfort!