Matelas Revor Kashmir Anatomic 3000 (Gelpulse/ Viscogel) coloris blanc et gris

Matras Kashmir Anatomic 3000

Matras Kashmir Anatomic 750

Vanaf € 915,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
10 tot 20 dagen

Waarom de matrassengigant?

Kwalitatieve matrassen

Kwaliteit gegarandeerd

Gratis levering

Gratis levering in België & Nederland

Goed slapen

90 dagen slaapgarantie

Gratis oude matras terugname

gratis terugname oude matras

Kashmir Anatomic 750 (Gelpulse/Latex)

De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. De 'contour' die Anatomic volgt werd ontwikkeld volgens een specifiek anatomisch patroon.

Het resultaat? Een matras met een perfecte ergonomie.

Kern:

 • Anatomic Pocketverenmatras (300 veren/m²)
 • Comfortlagen van 4cm
 • Tussenlaag Aerofeel
 • Dikte van 28 cm 

Bekleding:

 • Hand genopte Kashmir hoes
 • 2cm Hybrid Foam voor een extra zacht comfortgevoel

Comfort:

 • Medium
 • Firm

Pocketveren:

Een groot voordeel van het pocketmatras is de ventilatie. Dit is namelijk echt perfect in een pocketmatras. Omdat een pocketmatras veel open ruimtes rondom de pockets heeft, kan warme lucht en vocht gemakkelijk door het matras heen verdwijnen. Een pocketmatras is dus ideaal voor mensen die veel zweten en het erg snel warm hebben.

Uiteraard ga je nooit een matras vinden die enkel uit pocketveren bestaat! Pocketveren zijn altijd in combinatie met iets anders. Bv.: koudschuim, traagschuim, latex, paardenhaar, wol, ...

Het aantal veertjes in de matras bepaalt hoe nauwkeurig de matras zich kan aanpassen aan uw lichaamsvorm. Pocketvering matrassen bestaan en zijn leverbaar met respectievelijk 150, 200, 250, 300 en 500 veertjes per m2. Dit aantal bepaalt voor een groot gedeelte het comfort van de matras. Hoe meer veren er per m2 in de matras zitten, des te beter wordt het lichaamsgewicht over de matras verdeeld. De stevigheid of soepelheid van de veer wordt bepaald door de hoeveelheid draaiingen en de dikte van de staaldraad.

Bij de pocket veren kunnen wij ook praten over zones of ook wel eens COMFORT zones genoemd. Zoals de naam het al verklapt zijn het zones die u comfort gaan regelen. Een dikke draad (meer materiaal) heeft meer weerstand en is dus steviger dan een dunnere draad. Op deze manier worden de verschillende ‘zones’ van een pocketvering matras gemaakt. De zachtere zones zitten op schouder- en heuphoogte. Zo kan de matras daar verder veren bij verschillende gewichten. Op deze manier wordt het mogelijk de wervelkolom recht te houden bij het slapen op de zij.

De levensduur van een pocketveren matras is ca. 8-15 jaar.

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Matras Kashmir Anatomic 750
  Uw waardering
  Contacteer ons
  Levertijd: 10 tot 20 dagen

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken.

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen.

  Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygiënische redenen niet retour worden gestuurd.

  De Matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden.